[IN ENGLISH] flag
Juan Carlos Rivera


Juan Carlos Rivera

Jag är en dynamisk och energisk säljare med stor teknisk och komersiell erfarenhet. Försäljning, kvalitetsfrågor, förhandlingar och marknadsutveckling är mina starkaste områden. Dessutom har jag sett Toleaps Team leda de bästa utbildningar jag har deltagit i och jag är nu angelägen om att utmana mig själv att följaefter, eftersom jag tror att jag är en bra lärare. Under mina 20 år i branschen har varit bland annat kvalitetsansvarig, teknisk rådgivare, "Key Account" och försäljningschef. Att arbeta för olika globala företag har gett mig mycket goda kunskaper och stort nätverk inom bil-, stål, flyg- och elektro industrin.

Mitt modersmål är spanska och jag är flytande i engelska, vilket förstärker språkkunskaperna inom Toleap, även om teamet redan talar förvånansvärt många språk. Jag har studerat industriteknik och Affärssystem, där jag har en masterexamen med spets mot finansiering.

Jag tycker att framtiden inom Toleap är mycket utmanande och spännande, det kommer att bli intressant att utveckla verksamheten. Tillsammans med vårt mycket kunniga och otroligt erfarna team kommer jag att erbjuda Toleap utbildningsprogram och tjänster, speciellt i Amerikas.

Juan Carlos Rivera
B.Sc./Master of Business Adm./Headmaster/Manufacturing and Sales Management Specialist
Mobile: +52 1 844 350 2667
E-mail: juancarlosrivera5@gmail.com